Teambuilding
Teambuilding

Met jarenlange Defensie ervaring weet ik hoe belangrijk het is om als team samen te werken. Gedurende vele missies, trainingen en opleidingen is een sterk teamgevoel essentieel gebleken voor het behalen van successen. 

Ik heb veel ervaring opgedaan als leidinggevende binnen Defensie. De kennis, vaardigheden en ervaringen zijn op een zeer effectief manier terug te brengen naar de civiele klanten die zich bij ons aanmelden. 

Met onze teambuilding dagen combineren we een grensverleggende activiteit met een sessie over gedragsstijlen. 

Een gecertificeerde LIFO instructeur zal op voorhand een online profielschets opmaken van elk individu binnen uw team. Aan de hand van deze informatie wordt een sessie voorbereid waarin de specifieke gedragsstijlen van de individuen besproken worden en hoe deze binnen een team het beste tot hun recht kunnen komen. 

Voor meer informatie over LIFO kunt u terecht op:

www.lifobenelux.eu

De grensverleggende activiteit wordt verzorgd door 3 Defensie medewerkers. Wat de activiteit gaat worden is afhankelijk van de klant en de fysieke capaciteiten binnen uw team. U kunt er rekening mee houden dat er een fysieke prikkel onder stress wordt toegediend waarbij het blijven communiceren en samenwerken centraal staan. 

De gedragsstijlen van LIFO worden bij deze activiteit ook goed zichtbaar, u zult na afloop feedback van ons ontvangen en mogelijke adviezen om de samenwerking binnen uw team te verbeteren. 

Heeft u interesse in een teambuilding dag dat kunt u contact opnemen met bovenstaand telefoonnummer en/of mail. Wij zullen in samenspraak met u het plan van aanpak bespreken en vervolgens een offerte opmaken.