Personal Training in Almere voor alle leeftijden vanaf 18 jaar ,  van beginner tot ervaren sporter, middels doelgerichte begeleiding zijn wij er voor iedereen die klaar is om zijn of haar doelen te behalen. 

Na het doen van een intake gesprek begint het opstellen van een persoonlijk trainings-schema dat afgestemd is op kennis, ervaring en doel. Wij kijken naar het individu dat voor ons staat en houden rekening met alle factoren die voor jou het meest gunstig zijn om resultaten te boeken. 

Wil je afvallen? Of juist spiermassa bevorderen? Met een doelgericht plan op maat is jouw doel dichterbij dan je denkt. 

Elke Personal Training wordt jij begeleid in het optimaal uitvoeren van een oefening. Wij geven feedback voor, tijdens en na de training om uw kennis en vaardigheden te verbreden. Tijdens de trainingen kunnen we Mylogenics gebruiken om eventuele disfuncties op te heffen.

Het behalen van jouw doel is onze passie, daarom bieden wij doelgerichte training voor een optimaal resultaat. 

  • Continue aangepaste trainingschema’s via Software Applicatie


De app bevat schema’s en filmpjes ter ondersteuning van jouw workouts als je alleen traint. Je weet precies wat je moet doen, wanneer je het moet doen en hoe vaak je het moet doen. Houd dagelijks jouw trainingsarbeid bij zodat wij een overall assessment kunnen doen.

Personal Training in Almere
Personal Training