Online coaching voor het behalen van jouw doelen.

Online coaching
Online coaching

Met onze online coaching kunnen we na het opnemen van jouw gegevens beginnen met het opstellen van een persoonlijk trainings-schema dat afgestemd is op jouw situatie. Wij houden rekening met rust, herstelperiode, trainingsverleden, ervaring,  en jouw agenda.

Doelgerichte begeleiding voor optimaal resultaat!

Wil je afvallen? Of juist sterker worden? Met diverse trainings-systemen is jouw doel binnen handbereik. Na ontvangst van het schema ga je op eigen kracht aan de slag en hebben wij wekelijks uitgebreid contact.

Communicatie is de key tot succes samen met 100% inzet van de deelnemer. Daarom kun je 24/7 vragen stellen over training  via de app. Heb je moeite met een bepaalde oefening? Videoanalyse met software stelt ons in staat je techniek op afstand te verbeteren of desgewenst een alternatieve oefening te geven. 

Alles draait om positieve adaptatie en het behalen van jouw doel!

  • Continue aangepaste trainings-schema’s
  • Videoanalyse
  • Uitgebreide PDF met informatie over training 
  • App’s voor trainings-schema

Apps
Alle parameters met betrekking tot training staan vermeld in de app van MPS-academy. De apps bevatten schema’s en filmpjes ter ondersteuning van jouw workouts. Je weet precies wat je moet doen, wanneer je het moet doen en hoe vaak je het moet doen.  U kunt uw resultaten toevoegen in de app zodat de trainer uw adaptatie kan monitoren en schema’s kan bijwerken.