Mylogenics in Almere
Mylogenics

Wij bieden Mylogenics in Almere, gericht op het effectief behandelen van disfuncties en verklevingen in de spieren . Het merendeel van de patiënten die zich bij de verschillende specialisaties zoals fysiotherapie, manuele therapie en bijvoorbeeld osteopathie meldt, heeft klachten aan spieren en gewrichten. Ondanks dat de reguliere behandelaren gebruik maken van verschillende technieken om de ‘veroorzakende’ factor te bepalen en een nog groter aantal methoden en technieken toepassen om de diverse problemen te verhelpen zijn de resultaten van de behandelingen in de meeste gevallen zeer teleurstellend.

Met behulp van de Mylogenics behandelmethode krijgen we een goed beeld van het functioneren van de diverse systemen in ons lichaam. Hierdoor kan een Mylogenics Practitioner doelgericht de oorzaak behandelen waardoor het resultaat van de behandeling optimaal wordt.

We moeten dus een gedegen systeem hebben waarmee we er zeker van zijn dat we de daadwerkelijke disfuncties kunnen vaststellen; de disfunctie die verantwoordelijk is voor de klacht. Mylogenics maakt voor het testen van de functies c.q. disfuncties van het lichaam gebruik van onder meer spiertesten, provocatietesten en lengtetesten.

Hierdoor kan de Mylogenics Practitioner gericht, snel en effectief de oorzaak van de klachten behandelen.

Onze expertise is behaald bij ” Overload Worldwide” door de 3 Modules van Mylogenics te behalen:

Mylogenics Release:

-Technieken om adhesie (verklevingen) van spieren, fascia en zenuwen te behandelen c.q. op te heffen. En daarmee de blessuretijd te verkorten.

Mylogenics Activation:

-Testen van de Biomechanica en spierfuncties. Door het behandelen van Neurolymphatische punten kunnen we spieren activeren.

Mylogenics Rehab:

– D.m.v. van revalidatie training de gewenste spierfuncties en Biomechanica herstellen. 


Kosten van een behandeling zijn € 65,-